Представителите на зодия Телец са истински гастрономи. Те имат огромен апетит

...
Представителите на зодия Телец са истински гастрономи. Те имат огромен апетит
Коментари Харесай

Любимите десерти на зодия Телец

Представителите на зодия Телец са същински гастрономи. Те имат голям вкус и знаят по какъв начин да се любуват на храната.

Само напълно приготвено ядене или десерт може да ги удовлетвори изцяло. Диетите са непостижими за тях, те просто не могат да си показват живот без късче сладко прелъщение.

Освен това, Телците не трябва да бъдат обезпокоявани докато се хранят. foodpanda, подбра най-любимите десерти на зодия Телец.

Шоколадово суфле – Телците са изтънчени, избират качествени и добре приготвени ястия. Така на челната позиция в класацията за обичаните ястия се нарежда шоколадовият десерт.

Шоколадов мус - всичко що е шоколадово, изключително в кремообразен вариант, блазни сетивата на Телеца. Те могат да консумират мус по няколко пъти дневно и няма да им омръзне ;)

via GIPHY

Торта Гараш - надали има почитател на шоколада, който не обича торта Гараш. Ако желаете да изненадате представител на този знак, то най-хубавият избор е точно тази торта.

Цедено мляко - Телците похапват и други вкусотии, освен шоколадовите изделия, само че рядко. Обикновено залагат на цедено мляко, най-добре домашно, разхвърляно със сладко от горски плодове:) 

И още зодии и вкусотии: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР